Over mezelf

wie ben ik? Ingrid

My story

Sedert 2010 ben ik verhuisd naar de kust. Ik heb de liefde gevolgd. 

Van toen af heb ik ook een voorliefde voor Fruits de mer, alles wat uit ’t zeetje komt.  Vers of bereid, ze krijgen een ereplaats op mijn zelf gemaakte bordjes of kommetjes in keramiek.

Mijn eerste stuk dat ik maakte was een oesterbord en die maak ik nog steeds.   Nu ook: tapasbordjes, tassen, kommetjes, sushibordjes, grote schalen met kleine kommetjes op… inderdaad, allemaal gemaakt om lekker eten op te serveren.

Keramiek met een boodschap

Ik koos bewust  mijn logo “hart met staartje”.    Mijn werken brengen mensen liefdevol samen  om  eruit te eten en te genieten van het lekkers dat erop ligt. Vandaar het kapstokje aan het hartje.  

Het liefste maak ik sets van borden of kommetjes die dan één geheel vormen. Zo worden mijn ‘chesterfield’ bordjes zeer graag gezien, zeker met de verschillende pasteltintjes.  

Soms zijn de kleuren dezelfde maar heeft elk bord een verschillende structuur. Waarom? Wij zijn toch ook allemaal mensen met een verschillend karakter? Zo zie ik dat dus ook met mijn borden.  

Het zijn geen “nep” handmade gebruiksvoorwerpen die je tegenwoordig zoveel vindt in supermarkten of goedkope decoratiewinkels. Maar ze worden met de hand, met hart en ziel, gemaakt voor iemand die originaliteit, puurheid, echtheid, belangrijk vindt.

Gemaakt met het hart, raakt ook een hart